Stranieri

Marius Șumudică a primit o ofertă pe bani mulți! Antrenorul și-a anunțat deja decizia

Marius Șumudică va continua la Gaizantep // FOTO https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Articol de GSP.RO  —  duminică, 09 august 2020

Marius Șumudică (49 de ani) a impresionat în Turcia după ce a terminat cu Gaziantep, o nou promovată, pe locul 8. Antrenorul român a dezvăluit în premieră ce ofertă a refuzat.

Șumudică a spus că se putea întoarce în zona Golfului, acolo unde a antrenat la Al Shabab (Arabia Saudită), dar că a decis să refuze o ofertă importantă, preferând să antreneze tot în Turcia.

„Având rezultate, ziariștii aveau păreri, dar singura oferta a fost cea de prelungire la Gaziantep. Plus o ofertă din zona Golfului pe care am refuzat-o ieri. Era mai mare ca bani, dar nu vreau să plec din Europa.  E un an reușit. Mai am un an de contract, cred că e prima dată după perioada de la Astra când stau mai mult de un an la o echipă.

Pe mine Turcia m-a călit, mi-a dat vână! Aici joci împotriva lui Fatih Terim. Înainte de meciul cu Galatasaray eu nu am dormit, de emoții că îl întâlnesc!

Turcia e campionat puternic, cu jucători de milioane. La Galata sunt salarii de 2-3 milioane de euro pe an, aici te simți antrenor. Locul opt înseamnă enorm și pentru bugetul clubului, orice victorie înseamnă 500.000 de euro de la Federație”, a declarat Marius Șumudică, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

VIDEO Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: „M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește mai multe știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.