Snooker

„Asta chiar e ridicol!” » Pentru ce s-a făcut pauză de dezinfectare la CM de snooker

Articol de GSP.RO  —  Sunday, 09 August 2020

În meciul din optimile Campionatului Mondial de Snooker, disputat între englezul Barry Hawkins și australianul Neil Robertson, au avut loc două momente haioase. 

Fix înainte să înceapă meciul, Neil Robertson a vărsat o ceașcă de cafea pe pantaloni, atunci când își aranja lucrurile în dreptul scaunului său. A fost o mică pauză și s-a lăsat cu râsete. 

Apoi, în timpul partidei, a avut loc situație chiar nemaiîntâlnită. Barry Hawkins era la masă pentru o lovitură de siguranță, a executat lovitura, după care s-a îndreptat spre scaunul său, plasat fix lângă cel al lui Robertson. Concentrat, nu și-a dat seama că s-a pus pe scaunul adversarului, după care a realizat confuzia și s-a mutat pe scaunul său. 

Arbitrul a sesizat gestul și a cerut pauză de dezinfectare împotriva COVID-19, provocând stupoarea comentatorilor englezi: „Wow, știu că astea sunt regulile, dar personal mi se pare ridicol. Nu suntem într-o bulă, jucătorii se pot plimba liberi prin Sheffield”. Arbitra meciului a fost nevoită să ia un șervețel din culise și să dezinfecteze scaunul lui Neil Robertson. 

  • Neil Robertson și Barry Hawkins se află la egalitate, după două sesiuni, scor 8-8. Se joacă după sistemul „primul la 13”

Citește și alte știri de snooker:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.