Noutati auto

HAOS! Altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”

Articol de GSP.RO  —  duminică, 09 august 2020

Fiul lui Marian Ionescu, solistul de la Direcția 5, a fost prins drogat la volan. Carmin Ionescu șofa sub influența substanțelor interzise în zona Pieței Presei Libere, conform Antena 3.

 „Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian, component al formației muzicale Direcția 5. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal” ar fi notat în comunicatul poliției, conform Antena 3

Carmin Ionescu, 35 de ani, a fost oprit la un control de rutină, în jurul orei 01:00 noaptea, în această dimineață, conform sursei citate. Poliția i-a întocmit dosar penal, notează și capital.ro, care adaugă că fiul lui Marian Ionescu a mai fost citat ca martor într-un dosar legat de droguri și în 2019. 

Mario Iorgulescu a omorât un om 

Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.