Liga 1

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunțat la banca Viitorului: „Voi reveni doar cu o condiție”

Gică Hagi (55 de ani) a oferit primele explicații despre plecarea din funcția de manager al Viitorului.

Articol de GSP.RO  —  duminică, 09 august 2020

Gică Hagi (55 de ani) a oferit primele explicații despre plecarea din funcția de manager al Viitorului.

După 6 ani, Gică Hagi a renunțat la funcția de manager al Viitorului. „Regele” a explicat raționamentul din spatele deciziei. Spune că vrea o nouă provocare, în aceeași ipostază, de antrenor, și nu exclude o revenire pe banca formației pe care o patronează.

Gică Hagi: „Vreau o altă provocare”

„Această decizie, din punctul meu de vedere, a fost logică. Era normal ca după 10 ani în care am muncit foarte mult la Academie și 6 ani la echipa mare, trebuie să vină și ziua în care să las locul altcuiva. S-a terminat un ciclu, am scos și o carte despre performanțele mele. Am dus echipa la un nivel destul de bun. An de an am luat-o de la capăt, cu toate plusurile și minusurile. Vreau o pauză, apoi va urma altă provocare. 

Plăcerea de a antrena nu a dispărut, simt nevoia să fiu pe teren. Bineînțeles că mă văd să revin. Când vom avea parteneri să putem face performanță în Europa, vom vedea, negociem”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Nu știu cât durează pauza. Săptămâna viitoare se poate termina vacanța. Mi-aș dori să antrenez o echipă care să vrea să câștige, să câștige și în Europa. Contează ambiția, obiectivul! Mă văd și în afara Europei, oriunde”
- Gică Hagi

VIDEO. VIITORUL. Doi dintr-o lovitură » Primele mutări la Viitorul, după schimbarea antrenorului

Citește și alte știri despre Gică Hagi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.