Stranieri

Nicolae Stanciu, spre Premier League! Clubul a luat legătura cu Slavia, iar prețul fixat e de 7 milioane de lire

Nicolae Stanciu (27 de ani) e în vizorul lui Leeds United, nou-promovată în Premier League.

Articol de GSP.RO  —  duminică, 09 august 2020

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul ofensiv al Slaviei Praga, este pe lista de achiziții a lui Leeds United, nou-promovată în Premier League. 

Nicolae Stanciu este cel mai în formă fotbalist român. Mijlocașul a impresionat sezonul trecut la Slavia Praga, alături de care a câștigat titlul și a opus rezistență serioasă într-o grupă de Champions League din care au mai făcut parte Barcelona, Inter și Dortmund. 

Stanciu poate prinde transferul carierei. Daily Mail scrie că Marcelo Bielsa a întocmit o listă cu 5 transferuri pentru sezonul următor, iar internațional român se află pe ea. Leeds ar fi luat deja legătura cu Slavia Praga, iar prețul fixat de cehi este de 7 milioane de lire sterline. 

Slavia vinde bine

Nicolae Stanciu nu ar fi cel mai scump transfer al Slaviei din ultima perioadă. Campioana Cehiei a obținut, în total, peste 20 de milioane de lire din mutarea mijlocașului defensiv Tomas Soucek (25 de ani) la West Ham United. Prestațiile sale din finalul sezonului au fost o garanție pentru celelalte formații din Premier League. 

VIDEO. Gol fabulos marcat de Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga, cu MOL Vidi

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.