Liga 1

UTA, transferuri pe bandă rulantă după revenirea în Liga 1! Arădenii au adus un portar și un fundaș trecut pe la Pandurii și Astra

Erico da Silva (centru) este noul transfer realizat de UTA // foto: Facebook @ UTA Arad

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  luni, 10 august 2020

UTA Arad se întărește serios după revenirea în Liga 1. Echipa lui Laszlo Balint i-a adus până acum pe Vlad Morar, Ioan Hora și Neluț Roșu, iar azi bifează două achiziții și în defensivă. Este vorba despre stoperul Erico da Silva (31 de ani) și portarul Horațiu Moldovan (22).

Arădenii l-au convins pe Erico da Silva, fostul fundaș al celor de la U Cluj, Pandurii și Astra. Stoperul a evoluat ultima dată la Sabail, în Azerbaidjan. De asemenea, UTA l-a adus pe Horațiu Moldovan, portar de 22 de ani care s-a despărțit de curând de Ripensia Timișoara, echipă pentru care a evoluat în cele trei meciuri oficiale desfășurate în 2020.

50.000 eurovalorează Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt.com

Horațiu Moldovan // foto: Facebook @ UTA Arad


Erico a adunat mai bine de 100 de meciuri în Liga 1. În prezent este cotat la 300.000 de euro. La Sabail a evoluat în Europa League împotriva celor de la CSU Craiova, vicecampioana României. 

14 meciuriare Erico în Europa League pentru Pandurii, Astra și Sabail, reușind să înscrie de două ori

Erico da Silva // foto: Facebook @ UTA Arad


Oricum, cei de la UTA au și pus pe liber 6 jucători: Cristian Pușcaș, Soufiane Jebari, Bogdan Stancu, Radu Crișan, Andrei Rus și Alexandru Ciucur. Dar l-au pierdut și pe Romario Moise, care aparținea de Astra, club ce nu-l mai lasă sub formă de împrumut la Arad.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.