Liga 1

CFR Cluj se întărește în zona ofensivă! Cine vine în Gruia pentru a ataca grupele Ligii

CFR Cluj caută să se întărească în zona de atac

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 10 August 2020

CFR Cluj este aproape de a rezolva transferul atacantului ghanez Mumuni Shafiu (25 de ani).

După ce l-a pierdut pe George Țucudean, căruia i-a expirat contractul, campioana României se află la un pas de a transfera un atacant ghanez. Mumuni Shafiu, vârf care evoluează în prezent pentru Ashanti Gold, ar putea semna în orele următoare cu formația din Gruia.

Aproape de a semna cu CFR Cluj la începutul anului

Shafiu a fost aproape de a semna cu CFR Cluj la începutul acestui an. Shafiu a mărturisit în presa din țara natală că a dat probe la CFR Cluj înainte ca pandemia de coronavirus să „paralizeze” Liga 1.

„Am fost în România şi am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câţiva jucători din Argentina şi Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19. Preşedintele m-a sunat şi m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului”, declara Mumuni în urmă cu mai bine o lună.

Sursă foto: Facebook Mumuni Shafiu

Dacă transferul acestuia se va materializa, Mumuni Shafiu va avea o concurență serioasă la CFR Cluj, formație care-i mai are în avanposturi pe Lacina Traore, Billel Omrani sau Mario Rondon.

75.000 euroeste cota de piață a lui Mumuni Shafiu, potrivit Transfermarkt.com

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.