Campionate

FOTO Scenariu incredibil în Rusia! Cel mai titrat club cheamă arbitrii la poligraf și anunță retragerea din campionat: „Nu mai luăm parte la circul ăsta”

FOTO: Facebook @fcspartak

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 10 August 2020

Vasily Kazartsev, arbitrul înfruntării dintre Spartak Moscova și Sochi, scor 2-2, în runda inaugurală din Rusia, va fi supus testului poligraf. Formația din capitală amenință cu retragerea din competiție, din cauza unor decizii interpretabile. 

Leonid Fedun, patronul lui Spartak Moscova, nu s-a oprit doar la a cere un test poligraf. Imediat după meci, acesta a amenințat că va retrage echipa din campionat: „Nu am nevoie de sprijinul nimănui. Voi anunța în scurt timp că ne retragem din campionat. Să îi lăsăm să joace fără noi... Nu mai vreau să luăm parte la circul ăsta, nu mai vreau să îmi sparg banii pe așa ceva. Dacă Spartak nu e dorită, atunci așa să fie”.

Ce i-a nemulțumit pe cei de la Spartak

Oaspeții de la Sochi au primit două lovituri de la 11 metri, ambele în urma consultării sistemul VAR. La prima, în minutul 15, pare că jucătorul lui Spartak (cel în roșu) este faultat. Acesta are prim-planul. 

A doua a fost acordată chiar în minutul 90, tot după un duel interpretabil. Atacantul de la Sochi a lovit mingea, a pierdut posesia, apoi pare să calce pe piciorul fundașului, care a intervenit, într-adevăr, imprudent.

22 de titluriare Spartak Moscova în Rusia (adunate cu cele din perioada URSS). E cel mai titrat club

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.