Liga 1

Starea lui Cristiano Bergodi se îmbunătățește, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus: „Este tratat de pneumonie, dar este sub control”

Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 August 2020

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte CS U Craiova, a dezvăluit care este starea lui Cristiano Bergodi (55), depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu 5 zile.

„Am vorbit ieri cu el, este bine. I se dă foarte mare atenție acolo. Este spitalizat, pe un drum ascendent. A avut la un moment dat o dificultate ușoară la respirație și o oxigenare a sângelui mai slabă, dar acum este bine. Este tratat de pneumonie, dar este sub control”, a declarat acesta în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Craiova, stagiu de pregătire în Austria

Oltenii s-au reunit azi, au făcut un nou rând de teste COVID, iar dacă nu apar surprize, în două zile pleacă la Neustift Im Stubaital, Tirol, Austria, pornind din Craiova, cu un charter. 

Antenorul italian ar putea ajunge în cantonamentul echipei vineri, dacă se negativează între timp, lucru confirmat și de Sorin Cârțu: „Nu pleacă cu băieții miercuri, dar e posibil să facă deplasarea joi sau vineri”.

Citește mai multe știri despre CS U Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.