Liga 1

Giovanni Becali negociază mutarea lui Florinel Coman în Premier League! Transferul de 12 milioane de euro depinde de un singur aspect

Florinel Coman (22 de ani) e dorit în Premier League, de Crystal Palace.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 august 2020

Florinel Coman (22 de ani) e dorit în Premier League, de Crystal Palace. Englezii îl văd înlocuitorul ideal în eventualitatea în care Wilfried Zaha (27 de ani) părăsește formația.

Presa din Marea Britanie scrie că Palace, ocupanta locului 14 în ediția recent încheiată de Premier League, e dispusă să plătească 12 milioane de lire sterline pentru extrema celor de la FCSB. Giovanni Becali, impresarul fotbalistului, a confirmat discuțiile. Mutarea depinde de transferul lui Zaha. Ivorianul cotat la 44 de milioane de euro ar fi foarte aproape de Arsenal Londra. 

Giovanni Becali așteaptă răspunsul lui Palace

„Da, sunt plecat din țară, dar nu pot să vă spun mai multe. Este adevărat că l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum așteptăm feedback-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discută. Nu pot să vorbesc despre sume de transfer în acest moment. L-am propus și vedem ce decizie iau cei de la Palace. V-am spus la începutul verii că sunt șanse mari ca Florinel să plece și nu prea au crezut unii”, a declarat Giovanni Becali conform Fanatik.

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.