Europa League

Gică Craioveanu, fără milă în direct la TV, față de cel mai scump fundaș al lumii: „Doamne Maica Domnului, îmi vine să plâng când văd că e căpitan”

Gică Craioveanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 August 2020

Prefațând duelul dintre Manchester United și FC Copenhaga din „sferturile” Europa League, Gică Craioveanu (52 de ani) nu s-a putut abține și l-a ironizat pe Harry Maguire (27), fundașul central al echipei din Premier League.

„Cel mai bun fundaș central din istoria Angliei, Maguire. Când mă uit că e căpitanul echipei din Manchester îmi vine să plâng. Doamne Maica Domnului, Maguire căpitanul lui Manchester...”, a spus Gică în cadrul emisiunii „EURO Fotbal”, pe Digi Sport.

Maguire, fundaș central englez transferat de United vara trecută în schimbul a 87 de milioane de euro, sumă-record pentru un apărător, a devenit căpitanul „diavolilor roșii” de curând și va conduce apărarea echipei lui Ole Gunnar Solskjaer în această seară, în meciul din Europa League împotriva danezilor de la Copenhaga.

Rafael van der Vaart: „Eu cred că Maguire râde de toți”

Nu este prima dată când Harry Maguire este făcut praf de un fost fotbalist. În urmă cu mai bine de o lună, după un meci dintre Manchester United și Bournemouth în care stoperul englez a gafat, acesta a fost distrus de Rafael van der Vaart. „Cred că Maguire se duce acasă în fiecare zi și îi spune soției sale: «Am făcut-o lată, dar câștig atât de mulți bani. Ei chiar cred că sunt bun». Eu asta cred, că el râde de toți”, a spus olandezul, citat de Metro UK.

Harry Maguire, în Manchester United - LASK Linz, 3-1 // foto: Guliver/gettyimages

53 de meciuria strâns Maguire pentru United în acest sezon, în toate competițiile

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.