Liga 2

Victor Angelescu explică numirea lui Adrian Iencsi la Rapid + „înțepături” pentru Dan Alexa: „Nu joacă CV-ul”

Dan Alexa a fost înlocuit cu Adrian Iencsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 august 2020

Victor Angelescu, principalul acționar al Rapidului, a explicat raționamentul din spatele deciziei de a-l instala pe Adrian Iencsi în funcția de antrenor principal al giuleștenilor

Pedigree-ul lui de rapidist a fost unul dintre principalele motive pentru care l-am ales, dar nu singurul. A venit și șansa lui să antreneze prima echipă a Rapidului. Credem că am făcut o alegere bună și sperăm să fie prima promovare a lui Adrian Iencsi în Liga 1”, a spus Angelescu, la Pro X. 

„În viitorul apropiat, vom face transferuri pentru a avea o echipă puternică cu care care să atacăm promovarea în prima ligă”, a mai spus finanțatorul Rapidului. 

2 campionate, 2 Cupe și o Supercupă are Iencsi ca jucător, cu Rapidul

Angelescu, despre ratarea promovării: „Dacă Alexa a promovat de trei ori, nu era obligatoriu s-o facă și acum”

Întrebat despre parcursul lui Dan Alexa de la Rapid - „Chirurgul” eșuând în tentativa de a-i promova pe giuleșteni în Liga 1 - Victor Angelescu a răspuns fără să ezite: 

„CV-ul nu joacă, nu contează ce ai făcut în trecut, ci doar ce faci în prezent. Dacă a promovat de trei ori până acum, nu e obligatoriu că o va face și a patra oară”. 

Schimbări majore la Rapid, la nivel de conducere

Ratarea promovării în Liga 1 a avut consecințe drastice la Rapid. Trei nume importante din conducere au părăsit clubul în ultimele zile. Ovidiu Burcă a demisionat din funcția de director general al Rapidului, antrenorul Dan Alexa a fost demis, iar Daniel Pancu, președintele grupării, ar putea reveni în funcția de antrenor, fiind dorit de Poli Iași!

VIDEO Vali Negru a vorbit despre atitudinea Rapidului pe teren: „Promovarea a fost pierdută înainte de acest play-off”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.