Liga 2

Primarul a hotărât desființarea echipei, nervos pe ratarea promovării

Primarul Cătălin Cherecheș a asistat la manșa tur cu Comuna Recea FOTO: http://www.upfoto.ro/

Articol de Ionel Luţan  —  Tuesday, 11 August 2020

CS Minaur Baia Mare a ratat promovarea în Liga 2, fiind învinsă de Comuna Recea la baraj (2-1, 1-2, 4-3 după penalty-uri). Echipa urmează să se desființeze. 

Proiectul de la Baia Mare se anunța unul de anvergură. Minaur construise o echipă cu jucători experimentați, precum Cristi Bud, Andrei Coroian sau Paul Batin. Dacă se reușea promovarea, Vasile Miriuță (51 de ani) ar fi devenit antrenorul echipei, într-un proiect în care s-ar fi implicat și Tibor Selymes (50 de ani). Planurile au fost abandonate.

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, nu a digerat eșecul suferit în fața unei echipe net inferioare din punct de vedere al bugetului, și a hotărât să pună pe liber toți jucătorii și să desființeze echipa.Acesta vrea să se axeze doar pe fotbalul juvenil.

Controverse la meciul tur 

La partida tur dintre Minaur și Comuna Recea, câștigată de gazde cu 2-1, protocoalele împotriva noului coronavirus au fost sfidate. Cadrele cu tribuna arată, însă, că numărul spectatorilor a depășit cu mult cei 100 de oameni care au voie să intre la o partidă de Liga 1 / Liga 2 / Cupa României, așa cum cere regulamentul FRF pentru perioada de pandemie. Detalii AICI!

În spatele lor, fără mască pe față, este primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș (cel încercuit)

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.