Liga 1

UPDATE CS Universitatea Craiova l-a adus pe Marius Constantin! Încă 2 transferuri sigure + Mățan e și el pe lista oltenilor

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 11 august 2020

CS Universitatea Craiova se pregătește intens pentru noul sezon. Conducerea încearcă să-l convingă pe Alexandru Mățan (20 de ani) să semneze. Fundașul central Marius Constantin (35 de ani) va evolua la rândul său în Bănie din sezonul următor. 

UPDATE 16:00

Marius Constantin e noul fundaș al Craiovei, așa cum Gazeta Sporturilor anunța încă de pe 14 iulie. Informația este confirmată și de un grup al fanilor lui Gaz Metan. Aceștia susțin că formație din Mediaș va încasa 50.000 de euro și doi fotbaliști, pe Ovidiu Bic (26 de ani) și pe Luis Nitu (19 ani). 

De asemenea, Papp, si Tudorie sunt deja în oraș, iar transferurile lor sunt sigure.

Craiova se mișcă pe piața transferurilor

Din informațiile Gazetei, în afara fundașilor Paul Papp, Marius Constantin și a „vârfului” Alexandru Tudorie, cu care negocierile sunt avansate, oltenii mai vor doi mijlocași. 

Pe listă se află și Alexandru Mățan. Bergodi a lucrat cu el la Voluntari, ca și cu Tudorie, și ar fi o soluție pentru jucătorul U21, mai ales dacă Vali Mihăilă va fi vândut în străinătate. Mățan a jucat sezonul trecut la ilfoveni sub formă de împrumut, de la Viitorul Constanța.

Marius Constantin e la Craiova

Marius Constantin, 35 de ani, se află la Craiova pentru negocieri. Discuțiile decurg bine, conform Fanatik, iar fundașul ar putea semna chiar astăzi contractul cu oltenii.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.