Liga 1

EXCLUSIV Daniel Pancu, noul antrenor al lui Poli Iași

Daniel Pancu, noul antrenor al lui Poli Iași

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 11 august 2020

Daniel Pancu, 42 de ani, va debuta ca antrenor în prima ligă la aceeași echipă la care a jucat pentru prima dată la juniori, la seniori și în eșalonul de elită, Poli Iași.

Pancu a negociat azi la Iași cu președintele clubului, Ciprian Paraschiv. Cei doi s-au înțeles asupra contractului pe un sezon și a detaliilor, iar noul antrenor va fi prezentat mâine.

Comunicatul celor de la Rapid l-a dat de gol

Rapid a anunțat aseară despărțirea oficială de președintele Daniel Pancu (42 de ani) și i-a urat succes la noua echipă, Poli Iași:

„Legendarul Daniel Pancu, fostul jucător, antrenor și președinte al Rapidului, va fi noul principal al prim-divizionarei Politehnica Iași. Mult succes, Pancone”.

Daniel Pancu la Poli Iași

Daniel Pancu nu a fost nicio clipă împăcat cu rolul administrativ pe care l-a primit la Rapid, după destituirea din funcția de antrenor. Fostul atacant a așteptat momentul potrivit pentru a reveni pe bancă, iar oportunitatea s-a ivit în această vară. Mircea Rednic nu a mai continuat la Poli Iași, iar oficialii din Copou s-au gândit la localnicul Pancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.