Liga 1

CS Universitatea Craiova, pe urmele lui AC Milan sau Borussia Dortmund » Afacere de un milion de euro pentru olteni

+40 Foto
CS Universitatea Craiova a decis să închidă un parteneriat de 6 ani cu Joma pentru a semna cu un alt sponsor tehnic, Puma.

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 12 august 2020

CS Universitatea Craiova vrea să ia titlul în 2021, după ce-a fost atât de aproape în 2020, și a decis să închidă un parteneriat de 6 ani cu Joma pentru a semna cu un alt sponsor tehnic, Puma. 

Practic, oltenii vor fi îmbrăcați de una dintre companiile prestigioase de echipament sportiv la nivel global, care este și sponsorul celor de la Manchester City, AC Milan, Olympique Marseille, Borussia Dortmund și naționala Uruguayului. 

Relația cu noul partener se va derula pe următorii 4 ani, iar afacerea va implica suma de un milion de euro pe durata angajamentului, oltenii urmând să încaseze bani și echipament de această sumă.

Craiova, a doua șansă la titlu

 CS Universitatea Craiova, formația care a pierdut șansa titlului în ultima rundă a sezonului trecut, e dornică de răzbunare, iar cota sa la trofeu în noul sezon are o valoare de 3,75.

CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane, este din nou favorită, cu o cotă de 2,50, conform celor de la Betano. Atmosfera tensionată din lotul lui Dan Petrescu și plecările unor jucători importanți nu au slăbit șansele la titlu ale clujenilor.

VIDEO.  Show pirotehnic făcut de fanii Craiovei, chiar dacă echipa a ratat trofeul

+40 Foto
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.