Diverse

Ilie Dumitrescu și vestea care l-a pus pe gânduri: „Dacă fac vreo prostie, trebuie să-mi vând casa”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 august 2020

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Generației de Aur, a vorbit despre posibilitatea ca Simona Halep să meargă să joace la US Open, în contextul situației dificile pe care Statele Unite o traversează cu pandemia de COVID-19.

„Mister” s-a ferit să ofere vreun pronostic, însă a dezvăluit detalii despre situația din Canada. Un apropiat de-ai lui Dumitrescu i-a relatat acestuia sancțiunile stricte pe care „Țara Arțarului” le-a luat împotriva celor care încalcă izolarea. 

„Am primit un mesaj azi din Canada, de la un prieten de-ai mei, care a fost în Europa. Au avut și ei probleme, dar acum o duc foarte bine. Dacă în România este izolare la domiciliu timp de 14 zile, acolo amenda este de 750.000 de dolari canadieni sau 6 luni de închisoare, dacă părăsești domiciliul

Dacă fac vreo prostie, trebuie să vând casa. Legile sunt foarte clare acolo, toată lumea respectă”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Ilie Dumitrescu și-a transformat berăria într-un salon luxos de evenimente: "Am trecut de la ritualul cu față de masă la cristal și marmură!"

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.