Liga 1

FCSB. EXCLUSIV Concurență serioasă pentru Gigi Becali » Alte 5 cluburi negociază cu fotbalistul cerut de MM Stoica

Nu doar Becali îl vrea pe Alexandru Albu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 August 2020

Transferul lui Alexandru Albu la FCSB se află deocamdată în impas. Concordia Chiajna, clubul de care aparține jucătorul, refuză să-l lase pe jucător să plece gratis, iar Gigi Becali nu e dispus să plătească prea mult în schimbul acestuia. 

Alexandru Albu (26 de ani), fundașul remarcat de Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde, pe durata dialogului cu jurnalistul Costin Ștucan, a dezvăluit că e asaltat cu oferte din Liga 1: 

„Sper ca zilele acestea să se rezolve discuțiile, vreau să ajung și eu undeva. Sunt discuții cu mai multe echipe din Liga 1. Gaz Metan mă vrea, Voluntari mă vrea, UTA mă vrea, Clinceni mă vrea în continuare. Cu Sepsi mai erau niște discuții”, a dezvăluit Alexandru Albu, la GSP Live. 

325.000 de euroeste cota de piață a lui Albu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Alexandru Albu, dorit de FCSB

Albu a ajuns la Clinceni la începutul anului, după ce în perioada 2014-2019 a evoluat în tricoul Concordiei Chiajna. Acesta are 16 meciuri bifate pentru formația lui Ilie Poenaru, antrenor care l-a folosit în mai multe rânduri pe postul de mijlocaș defensiv. Va împlini 27 de ani la jumătatea lunii august.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.