Liga Campionilor

Trece PSG de marea surpriză a Ligii Campionilor? Cotă mărită la 70 pentru o victorie cu Atalanta

PSG și Atalanta se vor întâlni miercuri seară, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru sferturile Ligii Campionilor. Partida se va disputa într-o singură manșă, în Portugalia. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 August 2020

PSG și Atalanta se vor întâlni miercuri seară, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru sferturile Ligii Campionilor. Partida se va disputa într-o singură manșă, în Portugalia.

Atalanta a demonstrat că prezența în Champions League nu e o întâmplare. Formația din Bergamo a încheiat al doilea sezon la rând pe podium în Serie A, având una dintre cele mai puternice ofensive din Europa: 98 de goluri în 38 de meciuri. Italienii au 4 victorii consecutive în Ligă, după ce în primele 4 partide din grupe obținuseră un singur punct! În ultima rundă din Serie A au pierdut pentru prima oară după 17 meciuri fără înfrângere, 0-2 cu Inter.

De partea cealaltă, PSG vine după 5 luni în care a disputat numai două meciuri oficiale. A avut mari emoții în ambele, 1-0 cu St. Etienne în finala Cupei Franței și 6-5 la penalty-uri cu Lyon în finala Cupei Ligii, după 0-0 în timpul regulamentar. O singură înfrângere au francezii în ultimele 30 de confruntări, 1-2 cu Borussia Dortmund. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 70 pentru un succes obținut de PSG (detalii AICI)!

  • PSG nu a primit gol în 7 din ultimele 9 meciuri din Ligă;
  • Atalanta are o singură înfrângere de la reluarea meciurilor, 0-2 cu Inter;
  • 13 goluri a marcat Atalanta în ultimele 4 partide din Liga Campionilor;
  • Italienii nu pot conta pe Ilicic, Gollini și Palomino, în timp ce de la francezi vor lipsi Kurzawa, Verratti (accidentați) și Di Maria (suspendat). Mbappe e și el incert.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui PSG a fost mărită la 70, în loc de 2.25. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.