Diverse

GALERIE FOTO INCENDIARĂ. O contabilă din București și-a dat demisia și s-a făcut instructor de fitness! Transformare spectaculoasă, în pozele de pe instagram!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 August 2020

Romina Neacșu are 29 de ani și 13.500 de urmăritori pe profilul de Instagram. Acolo unde primește mii de inimioare, dar și comentarii de la prietenii virtuali. Plus o mulțime de mesaje.

A fost contabilă până să se apuce de sport, dar a decis să lase în urmă cifrele și lucrul în corporație pentru a cuceri sălile de fitness și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sfaturile ei. După ce, în copilărie, juca fotbal cu băieții în curtea școlii, Romina e acum antrenoare.

Imaginile postate de ea sunt de apreciat! Ultima dintre ele a strâns sute de like-uri și a fost postată cu mesajul "Every summer has it's own story".

Romina e într-o formă fizică excelentă, după ce în trecut a recunoscut că a avut probleme cu greutatea. 

"Ai primit mesaje de la fotbaliști? Sincer, nu îmi mai aduc aminte... Ha, ha, ha! În adolescență eram microbistă, mergeam de mai multe ori pe stadion și eram la curent cu tot ceea ce se întâmpla în fotbal. Pot spune că al doilea sport preferat este fotbalul"

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.