Tenis

Vijelie la Praga! Un singur cap de serie, în afara Simonei Halep, a rămas pe tablou

Românca, favorita numărul 1 a turneului, are traseu mai ușor spre titlu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 august 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA) joacă joi, după ora 15:00, în turul secund de la WTA Praga. Românca, favorita numărul 1 a turneului, are un traseu mai ușor spre titlu.

  • Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA) joacă joi, după ora 15:00, în turul secund de la WTA Praga. 

Simona Halep și Elise Mertens (23 de ani) au rămas singurele favorite de pe tabloul de simplu de la Praga. Belgianca s-a impus astăzi fără probleme în fața italiencei Camila Giorgi (71 WTA), scor 6-4, 6-2, și e cu un pas înaintea Simonei. E calificată în sferturile de finală, unde o va înfrunta pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (330 WTA) și Tamara Zidansek (72 WTA).

Petra Martic, a doua favorită a competiției, jucătoare clasată pe locul 14, a cedat astăzi în fața localnicei Krystina Pliskova (69 WTA), scor 1-6, 5-7.

Fără capi de serie pe jumătatea Simonei

 Simona Halep a scăpat de toți capii de serie de pe jumătatea ei de tablou. Cea mai bine clasată posibilă adversară este Laura Siegemund (65 WTA). În semifinale, am putea avea un duel 100% românesc, între Irina Begu (82 WTA) și Simona Halep.

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.