Baschet

Donald Trump, atac fără precedent la adresa starurilor din NBA: „Unii sunt foarte, foarte, foarte proști! Sunt într-un mare pericol”

Președintele Statelor Unite ale Americii nu e de acord cu gestul acestora de a îngenunchea în timpul imnului Statelor Unite ale Americii.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 13 August 2020

Donald Trump i-a numit pe jucătorii din NBA „proști și neplăcuți”. Președintele Statelor Unite ale Americii nu e de acord cu gestul acestora de a îngenunchea în timpul imnului Statelor Unite ale Americii. 

  • NBA a fost reluat în campusul Disney World din Florida. Toate echipele au ales să își arate sprijinul față de campania „Black Lives Matter”. Jucătorii poartă echipamente cu mesaje speciale, iar în timpul intonării imnului național, aceștia îngenunchează. 

Într-o intervenție la Fox Sports, Donald Trump a criticat acțiunile baschetbaliștilor: „Îngenuncherea a avut un impact oribil pentru sport. Ratingul a scăzut drastic, numerele sunt jos de tot. Oamenii sunt nervoși din această cauză. Le-a ajuns cu politica, au destulă din partea celor ca mine. NBA e în pericol, într-un pericol mai mare decât cred”. 

Trump jignește starurile din NBA

Întrebat de Clay Travis, gazda emisiunii, dacă e la curent cu criticile primite din partea jucătorilor, în legătură cu atitudinea față de protestele „Black Lives Matter”, Trump a fost și mai acid: „Chiar nu am observat ce au zis, dar nu m-ar surprinde. Acolo sunt niște jucători foarte, foarte, foarte neplăcuți, să fiu sincer, foarte proști”.

„Chiar nu cred că lumea baschetului este tristă că l-a pierdut pe spectatorul Trump”
- Lebron James

Citește și alte știri din baschet: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.