Liga 1

EXCLUSIV Dan Alexa s-a răzvrătit după o declarație oferită de Anamaria Prodan: „Sub nicio formă!”

+5 Foto
Dan Alexa și Anamaria Prodan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 august 2020

Dan Alexa (40 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de Rapid, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit, printre altele, și despre relația profesională pe care o are cu agentul Anamaria Prodan. 

„Chirurgul” a ținut să se delimiteze de eticheta pusă de Anamaria Prodan, care a declarat recent că „Dan este cel mai apropiat om al nostru, este un produs de-al meu”. 

- Dane, crezi că declarația asta îți face bine, rău sau e neutră? 
- Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei…Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă.

Anamaria Prodan: „Dan Alexa este un produs de-al meu”

Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs de-al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă” - Anamaria Prodan Reghecampf

Dan Alexa a antrenat de-a lungul carierei la ACS Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărși, Astra Giurgiu și Rapid, în două rânduri. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.