Liga 1

DINAMO. Gigi Mulțescu a stârnit hohote de râs în studio, după vânzarea lui Dinamo: „Veni, vidi, vici, roiu!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 13 August 2020

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) pare că are șanse mici să continue pe banca lui Dinamo după ce clubul a fost cumpărat de Pablo Cortacero azi.  În acest moment, sunt două variante în cărți să antreneze echipa în noul sezon: un antrenor spaniol sau Cosmin Contra. 

Antrenorul adus în locul lui Adi Mihalcea, care a condus echipa în două partide (2-1 cu FC Voluntari și 1-1 cu Viitorul), pregătește în prezent formația pentru noul sezon și a spus că, deși a discutat despre prelungire cu fosta conducere, crede că situația se va schimba după ce Dinamo a fost preluată de spanioli.

Antrenorul a stârnit hohote de râs în studioul Digi Sport când a fost întrebat despre situația sa.

O să mă ocup de echipă până când... nu mă mai ocup! Eu am contract până pe 15 august, cu drept de prelungire. Am negociat prelungirea, dar era seară și nu am semnat. Eu sunt la dispoziția clubului până când e nevoie. Noul patronat, sigur, poate să își aleagă echipa tehnică. Cine dă bani conduce. 

Veni, vidi, vici, roiu! O iau așa, ca pe o glumă. Ce să fac? Echipa e pe drumul bun, lucrurile merg foarte bine. Important e ca Dinamo să găsească drumul bun. Sunt trist în suflet, dar viața merge înainte. Am discutat despre prelungire, dar, cu noua conducere, lucrurile se vor schimba. Poate găsesc și eu ceva. Dacă nu, noi să fim sănătoși!”, a declarat Gigi Mulțescu la emisiunea „Digi Sport Special”. 

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!" 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.