Liga Campionilor

Scandal la pauză! Nagelsmann sugerează că Diego Simeone s-a purtat urât față de el: ”Eu nu aș fi făcut acel gest”

+19 Foto
Nagelsmann, antrenorul lui Leipzig, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 14 august 2020

Antrenorul lui RB Leipzig, Julian Nagelsmann, a declarat televiziunii Sky Deutschland că „totul a fost OK în relația cu Diego Simeone, cu excepția pauzei”. Leipzig a trecut în semifinale după 2-1 cu Atletico Madrid.

După o performanță neașteptată în fotbalul european, Julian Nagelsmann dezvăluie un incident petrecut la pauza meciului cu Atletico. O ciocnire cu Diego Simeone pe culoarul care duce spre vestiare. 

Doi antrenori care se aprind repede și care trăiesc meciurile la maximum. În interviul acordat televiziunii Sky Deutschland, pasaj decupat de Bild, tehnicianul lui Leipzig a afirmat despre Diego Simeone: „Cu excepția pauzei, totul a fost OK. Atunci mi-a demonstrat pentru scurt timp că este un învingător care vrea să câștige cu orice preț". Întrebat de reporter ce s-a întâmplat acolo, Nagelsmann a răspuns: „Nu voi detalia acum. Dar sunt camere TV...". 

Jurnalistul a insistat: „A fost un gest nesportiv?". „Eu nu l-aș fi făcut. Dar fiecare are dreptul să decidă pentru el". 

La pauza meciului, i-am zis lui Diego Simeone că e extraordinar pentru mine să întâlnesc un antrenor cu caracterul lui. L-am felicitat pentru personalitatea lui
- Julian Nagelsmann, antrenor RB Leipzig

Citește și alte știri de Champions League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.