Liga 1

Izolați la FCSB! Gigi Becali închide porțile, după apariția cazurilor de COVID-19: „Toată lumea în cantonament, nu mai iese nimeni de acolo!”

Gigi Becali anunță reguli stricte la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 august 2020

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a decis să ia măsuri ferme la echipă, după apariția celor patru cazuri de coronavirus din lot. Latifundiarul a anunțat că jucătorii vor fi nevoiți să respecte reguli stricte în următoarele săptămâni. 

„Vom face teste acum din două în două zile, să fim siguri, nu ne jucăm, că vin meciurile de Europa League. Băgăm în carantină, băgăm în cantonament, așa trebuie dacă vrei să faci ceva în viață. 

„Toată lumea în cantonament, dacă vrei să faci ceva, toată lumea stă la bază, nu mai iese nimeni de acolo. Jucătorii și-așa iau foarte mulți bani, să stea în cantonament!”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

FCSB are programat următorul meci pe 20 august. Atunci, roș-albaștrii ar trebui să întâlnească Astra, în deplasare, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Apoi, pe 27 august, FCSB are programat meciul din primul tur preliminar al Europa League, acasă, cu FC Shirak.

Patru cazuri de coronavirus la FCSB

FCSB a înregistrat patru cazuri de coronavirus. Este vorba despre patru jucători: Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22).

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a confirmat existența cazurilor pozitive de coronavirus din cadrul echipei. „Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea. Acuma să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. 

Gigi Becali: "Biserica Stelei o contruiesc pe Toni Piatră! El e stânca noastră. Eu îl alint într-un jargon biblic"

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.