Liga 1

Alexandru Albu s-a înțeles cu noua echipă: „Poate nea Gigi o să dea un milion de euro pe mine la anul!”

Alexandru Albu va evolua pentru UTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 august 2020

Alexandru Albu, fundașul care a fost dorit de FCSB în această vară, va ajunge până la urmă la nou-promovata UTA Arad. Fotbalistul s-a înțeles cu „Bătrâna Doamnă” și a vorbit despre planurile sale de viitor. 

„Îmi plac proiectul, orașul, suporterii, stadionul, o echipă de tradiție e greu de refuzat. Mă reîntâlnesc cu câțiva dintre foștii mei colegi de la Chiajna, sunt sigur că vom face o treabă bună împreună. 

Am discutat puțin la telefon și cu domnul Laszlo Balint, de abia aștept să începem să lucrăm împreună. Am avut și eu o scurtă vacanță după ce mi-am terminat treaba cu Clinceniul, sunt pregătit să-mi reiau antrenamentele cu noua mea echipă”, a declarat Albu, potrivit Sport Arad. 

Mesaj pentru Gigi Becali: „Poate o să dea un milion de euro pe mine la anul” 

Albu își dorea să ajungă la FCSB, însă Gigi Becali n-a dorit să plătească în schimbul acestuia 150.000 de euro, atât cât solicita Concordia Chiajna, clubul de care aparține jucătorul. Totuși, el n-a renunțat definitiv la ideea de a juca pentru una dintre cele mai iubite echipe ale României.

„Nu mai contează acum ce a fost, important este să joc bine cu UTA, să ne îndeplinim obiectivele și, poate, să dea nea Gigi un milion de euro pe mine la anul”. 

VIDEO Relația lui Alexandru Albu cu religia: „M-a ajutat să trec peste multe greutăți”

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.