Tenis

Simona Halep își află sâmbătă adversara din semifinalele de la Praga » Meciul Irinei Begu, întrerupt de ploaie

Simona Halep ar putea da peste irina Begu în semifinalele de la Praga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 august 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) trebuie să mai aștepte până mâine pentru a-și afla adversara din semifinalele turneului WTA de la Praga. Ea a avansat în careul de ași după o victorie fără emoții reușită în fața Magdalenei Frech (22 de ani, 174 WTA), scor 6-2, 6-0

În mod normal, Halep ar fi trebuit să își afle adversara încă de vineri seara, doar că ploaia a dat din nou peste cap planurile organizatorilor de la Praga. Ultima semifinalistă trebuia să se decidă din meciul Irina Begu (29 de ani, 82 WTA) - Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 84 WTA), însă partida a fost întreruptă din cauza averselor din capitala Cehiei.  

Aproape de o semifinală Halep - Begu

La întrerupere, Irina Begu o conducea pe jucătoarea din Spania cu 6-2, 0-1, după un prim set excelent făcut de jucătoarea noastră. Mâine, în jurul orei 12:00, Begu mai trebuie să câștige încă șase game-uri pentru a stabili un duel 100% românesc cu prietena și compatrioata Simona Halep. 

Begu se va vedea pusă într-o postură în care a mai fost și în cursul zilei de vineri, când, înainte de meciul cu Sorribes Tormo, a trebuit să joace meciul restant cu elvețianca Leonie Kung, întins pe durata a două zile.

În cazul în care Begu reușește s-o elimine pe Sorribes Tormo, vom asista la cea de-a șaptea confruntare directă dintre ea și Halep. Toate disputele directe au fost adjudecate de Simona, ultima oară în 2018, pe pământ chinezesc, la Shenzhen.

VIDEO Alexandra Cadanțu a vorbit despere cele mai grele momente din cariera ei: „La 18 ani, am fost aproape să renunţ la tenis”

Citește și alte știri despre tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.