Liga Campionilor

BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8. Pique, disperat după dezastrul Barcelonei: „Oribil! Dacă trebuie, eu sunt primul care plec”

+29 Foto
Pique // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 15 august 2020

Gerard Pique, fundașul Barcelonei, a fost vizibil afectat de umilința catalanilor în sferturile UEFA Champions League, 2-8 cu Bayern Munchen. Fundașul catalan a fost primul care a apărut la zona mixtă. „Nu e nici prima, nici a doua, nici a treia dată când ni se întâmplă. E nevoie de o modificare structurală”.

De 69 de ani nu mai pierduse Barcelona la o diferență de 6 goluri. Din aprilie 1951, de la 0-6 cu Espanyol în campionat. Dar acum era în Champions. 2-8!

Gerard Piqué a fost primul care a apărut la zona mixtă după meci. Distrus. „A fost un meci oribil, trăiesc un sentiment îngrozitor, singurul cuvânt e rușine. Nu se poate juca astfel în Europa. Nu e nici prima, nici a doua, nici a treia dată când ni se întâmplă. E teribil și sper că ne va ajuta. Toți trebuie să reflectăm, clubul are nevoie de schimbări, nu vorbesc de antrenor, nici de jucători, nu vreau să arăt pe nimeni cu degetul, e nevoie de o modificare structurală", a declarat fundașul catalan, potrivit Marca.

A adăugat: "Nimeni nu e esențial aici. Mă ofer să plec. Dacă e nevoie de sânge tânăr pentru a schimba această dinamică, eu sunt primul care plec, să las totul, pentru că am atins nivelul cel mai de jos”.

FOTO. Imagini tari de la Barcelona - Bayern Munchen 2-8

Citește mai multe știri despre Barcelona - Bayern Munchen: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.