Liga 1

DINAMO. Primul jucător care poate semna cu Dinamo în era spaniolă: „Am primit o propunere” » Când se poate decide totul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 August 2020

Extrema Vali Lazăr (30 de ani) și-a încheiat contractul cu Dinamo, dar ar putea reveni la club și ar putea parafa un nou contract, devenind primul jucător care semnează cu echipa alb-roșie după ce Pablo Cortacero a preluat clubul.

Revenit în iarnă la Dinamo, Lazăr a bifat 14 partide în toate competițiile, iar la finalul sezonului i-a expirat înțelegerea. Mijlocașul de bandă a dezvăluit că a primit o propunere de a continua la Dinamo, iar dacă nu va găsi o ofertă din străinătate, va semna cu formația alb-roșie.

Am primit o propunere din partea domnului Bălănescu, dar până luni nu voi lua nicio decizie. Și eu așteptam să văd ce se întâmplă cu noul investitor. Acum nu știu nimic de când a venit investitorul spaniol.

Dacă până marți sau miercuri voi avea o ofertă bună din punct de vedere financiar din străinătate și voi putea sta cu familia, voi pleca. Dacă nu, sunt dispus să rămân în țară. În Turcia stăteam foarte mult la stadion și familia nu s-a adaptat. Dinamo ar fi prima opțiune pentru că am stat patru ani aici și m-am format ca om și ca jucător.

Nu-i cunosc pe spanioli, dar îmi doresc din tot sufletul să facă o treabă bună. Îmi doresc să pună bazele academiei lăsate în urmă”, a declarat Vali Lazăr, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.