Liga Campionilor

BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8. Catalanii au fugit de fani! Ce s-a întâmplat la revenirea în Spania: „Afară, mercenarilor!”

+29 Foto
Fanii Barcelonei au protestat după eliminarea din Liga Campionilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 August 2020

Jucătorii și staff-ul Barcelonei au revenit azi în Spania, după umilința cu Bayern Munchen, 2-8 în sferturile UEFA Champions League. Deși erau așteptați de câțiva fani la baza sportivă, catalanii au evitat întâlnirea.

Presa din Spania scrie că jucătorii au încercat să facă tot posibilul pentru a evita contactul cu fanii și cu camerele de filmat. După ce au aterizat, au plecat cu trei autocare, care nu erau vopsite în culorile clubului, și s-au dus la centrul de pregătire, acolo unde îi aștepta un grup redus de fani, nemulțumiți de prestația din meciul cu Bayern.

La plecarea de la Ciudad Deportiva de Sant Joan Despí, jucătorii și staff-ul au ieșit pe poarta din spate pentru a evita contactul cu fanii și reporterii. Doar Eder Sarabia, secundul lui Quique Setien, și Guillermo Amor, unul dintre directorii din club, au ieșit pe poarta principală.

Fanii, mesaje dure

Suporterii catalani care i-au așteptat pe jucători au avut mai multe mesaje dure la adresa acestora și a conducerii: „Afară, mercenarilor”, „Mai puțin lux, mai mult orgoliu” și „Conducerea și jucătorii, rușinea celor 121 de ani de istorie”.

FOTO. Imagini tari de la Barcelona – Bayern 2-8

VIDEO. Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: "M-am bătut în aeroport cu poliția!

 Citește mai multe știri despre Barcelona – Bayern

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.