Campionate

Beșiktaș vrea doi jucători trecuți prin Liga 1! Obiectivul e calificarea în grupele Champions League

Fernando Boldrin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 august 2020

După ce a terminat pe locul 3 în Turcia, Beșiktaș caută să se întărească pentru noul sezon și pentru a obține calificarea în grupele UEFA Champions League.

Presa turcă scrie că „vulturii” au pe listă doi jucători trecuți prin Liga 1: Ivan Martic și Fernando Boldrin. Fundașul dreapta elvețian Ivan Martic (29 de ani) este liber de contract după ce în aprilie și-a reziliat contractul cu CS Universitatea Craiova. Beșiktaș i-ar pregăti acestuia un un contract pe doi ani, cu opțiune pentru încă un sezon, și 500.000 de euro pe stagiune. 

Totul este în mâna lui Dumnezeu acum! Mă bucură interesul turcilor, vorbim aici de un club de prestigiu, ar fi ceva minunat să se realizeze. Momentan, aștept
- Martic pentru Gazeta Sporturilor, în urmă cu 3 zile.

Beșitaș nu a renunțat la Martic, iar transferul s-ar putea realiza în curând, turcii fiind în căutarea unui nou fundaș de bandă.

Mijlocașul Fernando Boldrin (31 de ani) a terminat pe 15 cu Rizespor și mai are contract până în 2022. Fostul jucător de la Astra și FCSB a avut evoluții apreciate în Turcia, iar Beșiktaș va trebui să plăteasacă pentru a-l aduce pe acesta.

7 goluriși 4 pase de gol a avut Boldrin în sezonul trecut, în 31 de meciuri

 VIDEO Marius Șumudică, despre implicarea lui Erdogan în fotbalul din Turcia: "E incredibil!”

Citește mai multe știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.