Liga Campionilor

VIDEO + FOTO A greșit VAR-ul?! Fază controversată în Lyon - Manchester City

+34 Foto
Dembele a marcat după un duel cu Laporte // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 August 2020

Lyon a reușit un rezultat incredibil și a învins-o pe Manchester City, scor 3-1, în sferturile UEFA Champions League, după un joc spectaculos reușit de formația antrenată de Rudi Garcia.

Semifinalele Ligii Campionilor: 

  • RB Leipzig - PSG: marți, 18 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport;
  • Lyon - Bayern: miercuri, 19 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport.

În repriza a doua a meciului, la golul doi marcat de Lyon, a avut loc o fază controversată. Moussa Dembele a punctat în minutul 79, la doar patru minute după ce a intrat pe teren, dar englezii au acuzat un fault în faza premergătoare. Înainte de a primi mingea trimisă de Aouar, Dembele s-a duelat cu Laporte, la 40 de metri de poarta lui City, iar fundașul lui Guardiola a căzut.

Faza golului marcat de Dembele

După ce Dembele l-a învins pe Ederson, faza a fost revăzută în camera VAR, iar arbitrii au decis că golul e valabil. Reluările TV nu au reușit însă să elucideze faza.

Bătălia Cotelor - episodul 2 » Cine a avut curajul să parieze asta la Barcelona - Bayern? + Două controverse majore pentru meciurile din Europa League

Citește mai multe știri din Champions League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.