Liga Campionilor

„Liga agricultorilor”. Ironia usturătoare a lui Mbappe după calificarea lui Lyon cu Manchester City

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 16 august 2020

Starul lui PSG, Kylian Mbappe, le-a răspuns englezilor și nemților, care au poreclit prima ligă franceză „Liga Agricultorilor”. Ligue 1 are în premieră două echipe în semifinalele Champions League. 

Nu doar cei de la Lyon au sărbătorit triumful lor în fața lui Man. City. Și jucătorii lui PSG s-au bucurat. Nu atât pentru OL, cel mai dur rival din Franța din ultimii 20 de ani, cât pentru performanța campionatului Hexagonului, Ligue 1, prima oară în istorie cu două echipe în semifinalele Champions League. 

Kylian Mbappe, atacantul parizienilor, a lansat o ironie pe contul său de Twitter. „Farmers League". Liga agricultorilor. Cu un cap de clovn ca emoticon. Și aplauze cu trimitere spre pagina ofciială a lui OL. 

Un răspuns pentru toți care numesc astfel Ligue 1, scrie L'Équipe. Mai ales anglo-saxonii, care îl consideră cel mai slab campionat din Top 5 Europa, doar o ligă din care cluburile engleze, germane, italiene și spaniole iau mereu cei mai valoroși tineri jucători.

3,25 miliarde de euroeste cota totală a jucătorilor din Ligue 1, mult sub Premier League (8,37), LaLiga (5,41), Serie A (4,56) și Bundesliga (4,43)

Citește și alte știri din Champions League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.