Diverse

Claudiu Niculescu, bunic la 44 de ani! Între fiul său cel mic și nepot sunt doar 10 ani » Cine e nora fostului dinamovist

+19 Foto
Alex și Mathias Niculescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 August 2020

Claudiu Niculescu, 44 de ani, a devenit bunic anul trecut. Fiul său cel mare, Alex, are un băiețel pe nume Mathias, născut în 2019.

Astfel, fostul fotbalist, actual antrenor, este bunic pentru prima oară, la o vârstă la care cu siguranță nu se aștepta să aibă deja nepoți.

Claudiu Niculescu are 3 copii din 2 căsătorii. Alex, 21 de ani, și Rebeca, 17 ani, din relația cu Lidia, prima soție, și David, 11 ani, cu Diana Munteanu, a doua soție, de care a divorțat în 2014.

Alex Niculescu e ultras FC U Craiova

Alex Niculescu e într-o relație cu o tânără din Craiova, Beatrice Ivănescu (foto jos), de-o vârstă cu el. Cei doi au devenit părinți de foarte tineri.

+19 Foto
Alex Niculescu, fiul lui Claudiu

Niculescu Jr. e un fan înrăit al lui FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu. A încercat o carieră de fotbalist, fiind apoi în centrul atenției prin mai multe acțiuni ale ultrașilor din Peluza Sud, din care face și el parte.

De curând, a fost bănuit că ar fi participat la vandalizarea casei și cofetăriei lui Sorin Cârțu. Reacția lui Cârțu, după ce i-a fost vandalizată cofetăria: „Se pare că a fost acolo și copilul lui Claudiu Niculescu. A sunat-o pe nevastă-mea, i-a zis că el nu a participat. Dar nu pot spune sigur dacă  a fost sau nu, că erau mascați!”

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.