Liga 1

"Ce şurub?"

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deaconu a negat ieri că-n tur Bozovici a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribune

Ieri, Alexandru Deaconu a şocat lumea fotbalului! În timp ce se afla în sala de la Casa Fotbalului, iar ziariştii purtau un dialog cu Mircea Sandu şi cu Ionuţ Lupescu, arbitrul derby-ului suspendat a ţinut să facă nişte precizări.

"Văd că se tot vorbeşte de şurubul din tur. N-a fost lovit nici un jucător al Rapidului cu nici un şurub! Atît am avut de spus", a declarat Deaconu, negînd realitatea. La meciul Steaua - Rapid 0-0, din septembrie 2007, condus de acelaşi "central" bucureştean, giuleşteanul Vladimir Bozovici a fost lovit în cap de un şurub, motiv pentru care partida a şi fost întreruptă cîteva zeci de secunde. Obiectul a ajuns în posesia observatorului de la acel joc, Alexandru Boc, iar acesta l-a oferit Comisiei de Disciplină. Forul federal nu l-a luat însă în considerare, iar Steaua a scăpat fără să suporte vreo pedeapsă!

Comisie nouă

Şefii FRF au decis să înfiinţeze o nouă comisie, numită Comisia de Supraveghere, alcătuită din fostul preşedinte al CCA, Dan Petrescu, şi din antrenorul federal Florin Halagian. Aceştia au obligaţia de a urmări toate partidele din Liga I şi emisiunile de analiză a etapei şi să semnaleze violenţele de pe teren şi cele verbale pe care arbitrii nu le-au observat. Petrescu şi Halagian vor întocmi un raport, pe care ulterior îl va analiza Comisia de Disciplină.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.