Diverse

GALERIE FOTO A spus „DA!” Cristi Manea i-a oferit inelul vloggeriței Irina Deaconescu, după un an de relație

+50 Foto
Cristi Manea și Irina Deaconescu // foto: Instagram @ tucudeangeorge

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 August 2020

Cristi Manea (23 de ani), fundașul dreapta de la CFR Cluj, a cerut-o de soție pe Irina Deaconescu, cu care se află într-o relație de anul trecut.

Aflați pe litoral, Cristi a surprins-o pe Irina, care este însărcinată în aproape 8 luni, și a cerut-o de soție în prezența mai multor apropiați și a lui George Țucudean, viitorul lor naș! Irina nu a stat mult pe gânduri, spunând un răspicat „DA!”. 

Petrecerea care a urmat a avut loc la restaurantul „Golful Pescarilor”, unde au fost prezente mai multe nume cunoscute din showbiz, precum Antonia.

Cine este Irina Deaconescu, viitoare soție a lui Cristi Manea

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerițelor din România și are niște cifre foarte bune pentru domeniul său. Tânăra originară din Bumbești Jiu are peste 500,000 de subscribers pe Youtube și aproape 800,000 de fani pe Instagram.

De curând, Irina a publicat un video în care vorbește despre povestea de dragoste dintre ea și fotbalistul de la CFR și despre sarcină: „Viața ne-a făcut o petrecere surpriză. N-o să mint, entuziasmul ni se amestecă cu teama”.

Citește mai multe știri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.