Tenis

Simona Halep urmează să anunțe luni dacă merge la US Open + ce spune Darren Cahill

Simoan Halep în acțune la Praga FOTO Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 August 2020

Simona Halep a spus după cucerirea trofeului de la Pragă că va face cunoscută decizia ei luni cu privire la US Open

Simona Halep a fost întrebată la finalul partidei , dar și în conferința de presă de la Praga dacă poate spune care este hotărârea ei în ceea ce privește participarea la US Open (31 august-13 septembrie). „Luni o să anunț, deocamdată vreau să mă bucur de această victorie", a spus ea. 

„E foarte grijulie!”

Darren Cahill, antrenorul său, a spus în cadrul unei emisiunii că înainte de startul turneului de la Praga ea înclina să nu meargă, dar că are nevoie de o competiție pentru a avea lucrurile mai clare. 

De când au început restricțiile în țara sa, timp de șase săptămâni a a stat numai în casă. Să ne aducem aminte că acum patru ani nu a mers în Brazilia, la Jocurile Olimpice, de teama virusului Zika. E foarte grijulie când vine vorba despre astfel de lucruri", a spus australianul, care va merge la New York pentru a comenta pentru ESPN. 

Sâmbătă, Belinda Bencic, 8 WTA, a anunțat că nu va face deplasarea la New York, ea fiind a cincea jucătoare din Top 10 care face acest lucru, după Ashleigh Barty, Elina Svitolina, Kiki Bertens și Bianca Andreescu.

„Am avut o săptămână extraordinară, chiar dacă tenisul meu nu a fost la cel mai înal nivel, m-am bucurat de experiența de la Praga și m-am bucurat enorm să fiu din nou pe teren după această pauză lungă"- Simona Halep

10 participăriare Simona Halep la US Open în carieră

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.