Stranieri

Ianis Hagi, criticat dur în Scoția după ultimul meci al lui Rangers: „Nu poți face asta, la câți bani s-au plătit pe tine”

Ianis Hagi, în Livingston - Rangers // foto: rangers.co.uk

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 16 August 2020

Ianis Hagi (21 de ani) a fost luat la țintă de Kris Boyd, fost atacant al lui Glasgow Rangers, după ce albaștrii au făcut primul egal din acest campionat, 0-0 cu Livingston.

După trei meciuri câștigate unul după altul, Glasgow Rangers a făcut primul pas greșit în acest campionat. Astăzi, echipa lui Steven Gerrard nu a putut-o învinge în deplasare pe Livingston. Doar 0-0.

Ianis Hagi, primul schimbat la albaștri, în minutul 58 (cu Roofe), a fost criticat dur de Kris Boyd, fost jucător la Gers, actual analist sportiv scoțian. L-a acuzat că nu i-a păsat!

Kris Boyd: „Ianis Hagi a părut dezinteresat!”

„Au fost prea mulți pasageri astăzi. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el”, a declarat Boyd la Sky Sports. „Părea că lasă jocul să treacă pe lângă el”.

Boyd i-a cerut: „Fiecare meci e important. Trebuie să ieși în față și să ceri mingea. Ia acțiuni în ultima treime și, jucând astfel, nu poți să nu câștigi”.

Alte știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.