Liga 1

FCSB. A plecat de la FCSB și acum acuză: „Unii au linie roșie cu patronul! Becali ia din autoritatea antrenorului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 August 2020

Heltmuth Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a analizat situația de la echipa roș-albastră și a profitat de ocazie pentru a-l ataca din nou pe Gigi  Becali.

„Eroul de la Sevilla” a spus că patronul FCSB se implică prea mult la echipă și l-a dat exemplu pe atacantul Adrian Petre (22 de ani), care a avut o evoluție dezamăgitoare la formația roș-albastră.

Becali ia din autoritatea antrenorului! E o greșeală, iar jucătorii nu mai iau în serios tehnicianul. Sunt fotbaliști care au linie roșie cu patronul, iar tu nu mai poți să fii șeful vestiarului

Când ești scos la pauză, te afectează! Mă așteptam la mai mult de la Adi Petre. Cred că trebuia forţat puţin, mai ales că a fost coleg cu Man la UTA. Trebuia lăsat să joace puţin mai mult. Nu e un jucător care să rupă gura târgului. Câți fotbaliști nu erau vedete la echipele lor și când au venit la FCSB nu au mai făcut față?

A fost şi cazul lui Vînă, la un moment dat. Cum juca la Viitorul? Ori îi dai încredere de la început, ori nu are rost să-l mai transferi”, a declarat Helmuth Duckadam la Realitatea Plus.

VIDEO Match preview Astra – FCSB: Revine Liga 1! Totul despre derby-ul primei etape

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.