Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Dumitru Dragomir critică o decizie a spaniolilor: „E ca Lukashenko! N-au ouăle așa de mari încât să-l îndepărteze”

Dumitru Dragomir a vorbit despre noii investitori de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 august 2020

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit azi la GSP Live pentru a comenta ultimele evenimente de la Dinamo.

Cel poreclit „Corleone” consideră că Pablo Cortacero, noul patron al „câinilor”, ar trebui să investească cel puțin 20 de milioane de euro la Dinamo, dar îi critică pe spanioli pentru decizia de a-l demite pe Ionel Dănciulescu din funcția de director sportiv. Dragomir e convins că Dănciulescu va continua să aibă influență în „Ștefan cel Mare” chiar dacă nu mai ocupă o funcție oficială în club. 

„Vreau să-i văd banii din cont. Dacă are 50-100 de milioane de euro în cont și pune o garanție de cel puțin 20-25 de milioane de euro la Dinamo, atunci voi vorbi doar la superlativ despre ei. Sunt sume normale.

Părerea mea e că, dacă s-au legat de Dănciulescu, au făcut o mare greșeală. Nu au ouăle așa de mari încât să-l îndepărteze pe Dănciulescu. El e cât toți la un loc. E foarte greu să fie îndepărtat. E ca Lukashenko (n.r - președintele Belarusului, aprig contestat de populație în ultimele săptămâni). Dănciulescu e greu de dat la o parte”, a spus Dragomir, la GSP Live.

Dacă nu face transferuri, Dinamo nu se bate la play-off. Dar din România nu știu ce poate aduce, poate doar să aducă jucători liberi din străinătate. Ca să-l iei pe Alibec, îți trebuie 1,5 milioane de euro. Poți să-i dai lui Alibec sub 20.000 pe lună?”  
- Dumitru Dragomir

Cum l-au curățat pe Dănciulescu

Prima decizie a managementului spaniol a fost una controversată: Dănciulescu a fost dat afară! Iar motivul pentru care a fost îndepărtat Ionel Dănciulescu, unul dintre oamenii care au scris istorie pentru Dinamo, este de-a dreptul halucinant. A plătit cu postul pentru un detaliu uimitor.

La primul amical după starea de urgență, Dinamo - Rapid (1-0), au fost prezenți Cornel Țălnar și Dorin Șerdean, avocatul care s-a ocupat de interesele spaniolilor în discuțiile pentru preluarea clubului. Informația a apărut în Gazeta Sporturilor, cu mențiunea că nu a apărut numele avocatului, ci doar mențiunea că Țălnar a fost la meci cu un reprezentant al ibericilor. Cei doi au fost fotografiați, la amical, doar că poza nu a apărut nicăieri. În schimb, spaniolilor li s-a adus la cunoștință că reprezentanții lor au fost fotografiați și cine a fost considerat vinovat? Ionel Dănciulescu!

VIDEO Match preview: Dinamo - Hermannstadt

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.