Liga 1

Hermannstadt și-a luat atacant din Portugalia!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 august 2020

Hermannstadt este unul dintre cele mai active cluburi din Liga 1 pe piața transferurilor. În această dimineață, oficialii echipei sibiene au anunțat aducerea unui atacant, Fábio Fortes Moreira, de 28 de ani, ultima dată în Portugalia.

Acesta este născut în Portugalia, dar are și cetățenia statului Insulele Capului Verde. Poate juca pe postul de atacant, dar și ca mijlocaș lateral.

Până acum a jucat la Vitoria Guimaraes, Real S.C., Trofense, Mirandela, Guimaraes, Santa Maria, Lusitano FCV, Castelo Branco, Penafiel și Arouca, formație pentru care a înscris 16 goluri sezonul trecut, în Liga a III-a din Portugalia.

Fábio Fortes a ales proiectul nostru fiindcă îi plac provocările și are ocazia să demonstreze și într-o țară străină ce poate să facă în teren.
- oficialii lui Hermannstadt

La Sibiu a mai semnat fundașul Claudiu Belu de 26 de ani, fundașul central de 33 de ani, Adrian Scarlatache, dar și puștiul Luca Florică, fundaș, 17 ani, component al Naționalei României U17.

A venit în locul lui Debeljuh

GSP.RO a anunțat în exclusivitate că CFR Cluj l-a transferat pe atacantul croat Gabriel Debeljuh (23 de ani) de la Hermannstadt. Jucătorul a semnat un contract pe 3 ani. Sibienii vor primi 250.000 euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer, însă cu tot cu bonusuri, suma s-ar putea ridica până la 500.000 euro! Debeljuh, vârf de 1.88 metri înălțime, este primul transfer realizat de CFR în această vară. Cealaltă noutate din lotul campioanei pentru sezonul viitor este Cristi Bălgrădean, însă ardelenii se înțeleseseră cu portarul trecut pe la FCSB de acum câteva luni.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.