Liga 1

VIDEO A dat CFR Cluj lovitura? Portretul noului transfer al campioanei: „E letal! O afacere foarte bună”

Gabriel Debeljuh (în alb) a semnat cu CFR Cluj

Articol de Remus Dinu  —  Monday, 17 August 2020

CFR Cluj a bătut palma cu Gabriel Debeljuh, atacantul celor de la Hermannstadt, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor

Vârful croat a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane și merge la campioana României să întărească un post slăbit de plecările lui George Țucudean și Lacina Traore. Tehnicianul Eugen Neagoe l-a antrenat pe Debeljuh la Hermannstadt și, în direct la GSP Live, i-a făcut o caracterizare deosebită atacantului de 23 de ani. 

Au făcut un transfer foarte bun, bravo lor! Este unul dintre cei mai buni atacanți din campionatul nostru. A fost adus în România de Răzvan Zamfir (n.r - fost conducător la Hermannstadt) și la început nu spunea foarte multe, venea din ligile inferioare din Italia. 

În campionatul nostru, a demonstrat că este un jucător foarte valoros și o să vedeți că așa va fi. Am lucrat cu el trei luni de zile și îl știu foarte bine. E un jucător serios, profesionist, foarte tânăr. Sunt convins că cei de la CFR au făcut o afacere foarte bună. Este un jucător letal în fața porții”, a spus Eugen Neagoe, la GSP Live.

Înainte de aventura de la Hermannstadt, Debeljuh a mai evoluat la seniori pentru Piacenza, Mantova și Este, echipe din Italia. În tricoul lui Hermannstadt, unde a ajuns în 2019, Debeljuh a evoluat în 32 de partide, reușind să înscrie 13 goluri. Croatul a fost golgeterul sibienilor din sezonul trecut.

700.000 de euroeste cota de piață a lui Debeljuh, potrivit Transfermarkt

VIDEO Match preview Academica Clinceni - CFR Cluj

Alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.