Liga 1

CS U Craiova, la înălțime! Oltenii, la 3.000 de metri altitudine pentru titlu

Baiaram, Mitran și Danciu au ajuns „acolo unde se avântă vulturii”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 17 August 2020

Fotbaliștii de la CS U Craiova au urcat duminică pe unul dintre cei 5 ghețari care înconjoară Neustift Im Stubaital, micuța așezare din Tirol unde se află în cantonament. Oltenii sunt singurii din Liga 1 plecați „afară”.

Aflați de miercurea trecută în localitatea Neustift Im Stubaital, Tirol, situată la 994 de metri altitudine, juveții trag tare ca să ajungă în vârful ierarhiei Ligii 1. Deși pandemia de COVID-19 nu ne slăbește, iar banii sunt tot mai puțini, ei au decis că e musai să meargă din nou acolo, ca și anul trecut, după ce, pe 4 august, au jucat cu titlul pe masă împotriva CFR-ului (1-3).

Fotbaliștii Craiovei au urcat la 3.000 de metri altitudine!

Găzduită tot de Wellness & Relax Hotel Milderer Hof ****, vicecampioana se pregătește în cele mai bune condiții, ba a disputat și două teste până acum. Vineri împotriva vicecampioanei Cehiei, Viktoria Plzen (0-2), sâmbătă contra austriecilor de la Swarovski (3-1).

Iar ca să se acomodeze cu aerul rarefiat al înălțimilor, a se citi locul 1, juveții au urcat duminică pe unul dintre cei 5 ghețari care înconjoară valea. La 3.000 de metri altitudine!

La un chat, în jacuzzi

Match Preview Sepsi - CS U Craiova: tot ce trebuie să știi despre confruntarea de la Sf. Gheorghe

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.