Liga 1

Avertismentul unei legende de la Dinamo: „O să plângem după Negoiță” + Mulțescu și Țălnar, batjocoriți: „Au 400 de ani!”

Ionuț Negoiță, fost finanțator Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 august 2020

Dănuț Lupu (53 de ani), fost fotbalist la Dinamo, a comentat situația de la clubul alb-roșu, unde Ionuț Negoiță a vândut pachetul majoritar de acțiuni către investitorul spaniol Pablo Cortacero.

Lupu pare să nu aibă foarte mare încredere în conducerea spaniolă a „câinilor”. „Prin septembrie-octombrie o să plângem după Negoiță. E glumă? Doamne Ferește, eu nu îmi doresc lucrul ăsta”, a spus acesta în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Dănuț Lupu: „Mulțescu și Țălnar au 400 de ani!”

Dănuț Lupu a comentat și situația de la nivelul băncii tehnice. Astăzi, Dinamo a confirmat faptul că Gigi Mulțescu (68 de ani) va continua ca antrenor principal, în timp ce Cornel Țălnar (63), directorul tehnic, și-a prelungit la rândul său angajamentul.

„Eu am zis că singurul antrenor care poate să ajute Dinamo în postura actuală este nea Gigi. Când au venit, au zis că aduc alt antrenor, până la urmă să rămână nea Gigi? Domnul Țălnar e prietenul meu, fratele meu, dar să mă ierte Dumnezeu, amândoi au 400 de ani!”, a spus acesta.

Dănuț Lupu a jucat la Dinamo în 3 perioade distincte: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001.

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.