Liga 3

Un fost antrenor de la FCSB schimbă taberele: „O să îmi fac abonament la Steaua, voi fi la fiecare meci”

+5 Foto
CSA Steaua a promovat în Liga 3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 august 2020

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost antrenor la FCSB în 2010, a dezvăluit faptul că este nerbădător ca stadionul din Ghencea să fie finalizat, pentru a asista la toate meciurile echipei CSA Steaua, de curând promovată în Liga 3.

Arena din Ghencea, care ar trebui să fie gata în această toamnă, îl entuziasmează pe „Mister”, care a dezvăluit că își va face abonament la meciurile Stelei. Bineînțeles, odată ce accesul fanilor pe stadion va fi permis.

„E același sentiment. E aceeași adresă, același loc. Eu de-abia aștept să văd primul meci oficial acolo. Chiar o să îmi fac abonament. O să am abonament tot anul, voi fi la fiecare meci al echipei”, a dezvăluit acesta în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Gabi Balint: „Va fi bine pentru suporterii Stelei”

Și Gabi Balint (57 de ani), care a evoluat la Steaua în anii '80, are doar cuvinte frumoase de spus despre CSA Steaua.

„Noi avem amintirile cu vechiul stadion, dar cel nou va fi o bijuterie. Din câte mai aud, hai să mai avem răbadare un an și ceva, și echipa asta va reveni sus. Sunt niște proiecte în spate, va fi bine pentru suporterii Stelei care așteaptă o echipă care să joace pe stadionul ăla, care să aibă rezultate”, a spus acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Steaua e cea din Liga 4! Clar aia e Steaua, având în vedere tot ce s-a întâmplat de când s-a privatizat noua societate. Ce se întâmplă acum la FCSB nu are nicio legătură cu performanța!

E afacerea lui Gigi Becali, nu-l interesează performanța! Nu sunt surprins de absolut nimic! Se pare că Gigi nu vrea să câștige, nu mai are interes! Poate că e mai important să facă el totul acolo și nu mai contează dacă pierde sau nu. Poate că să facă tot e cea mai importantă victorie pentru el! Nu mai am niciun sentiment - Ilie Dumitrescu după Craiova - FCSB 2-1

GALERIE FOTO. Ultimele imagini de la Stadionul Steaua - a început montarea gazonului

Astra - FCSB, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.