Liga 1

Gigi Mulțescu, primele declarații după prelungirea contractului cu Dinamo: durata înțelegerii + ce spune despre transferuri

Gigi Mulțescu (dreapta) alături de directorul sportiv Rufo Coollado // foto: Facebook @ FC Dinamo București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 august 2020

Gigi Mulțescu (68 de ani) și-a prelungit contractul cu Dinamo și îi va antrena pe „câini” în stagiunea următoare. 

„SMURD-ul” a dezvăluit durata înțelegerii și a vorbit despre noul director sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, mâna dreaptă a finanțatorului Pablo Cortacero. 

„Ieri m-a sunat toată lumea și nu semnasem nimic, n-aveam ce să spun. Noi ne-am înțeles de principiu sâmbătă, am parafat luni. Sunt cu acte în regulă acum. Contractul este pe un an, curat (n.r. - fără opțiune de prelungire). Am discutat cu directorul sportiv și cu Bogdan Bălănescu.

Am discutat de jucători, ei au propus un nume, am propus și eu. Totul pentru întărirea echipei, să vedem ce o să se realizeze. Suntem puțin în întârziere cu transferurile, pe cei care vor fi transferați trebuie să îi montăm în echipă. E foarte târziu, dar pe repede-înainte sper să rezolvăm”, a declarat antrenorul „câinilor” în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

A vorbit și despre posibilitatea ca Constantin Budescu să ajungă la echipa sa. „Eu nu am auzit de Budescu. El e un nume mare, decisiv, dar în momentul de față nu s-a discutat nimic”.

Ce impresie să îmi facă? Am discutat la obiect, punctele importante din contract și ce vrem să facem, cum să colaborăm, ce jucători pot aduce și ei - Gigi Mulțescu, despre directorul sportiv Rufo Collado 

Sunt posturi pe care concurența nu e asigurată, mai trebuie dubluri pe post

De echipa a doua se va ocupa domnul Țălnar, așa s-a discutat. Idee foarte bună - Gigi Mulțescu

Dinamo - Hermannstadt, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.