Liga 1

Injecție financiară la Poli Iași » Vin 372.000 de euro

Primarul Chirica, din Iași, le-a venit în ajutor celor de la Poli Iași // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de Ovidiu Minea   —  marţi, 18 august 2020

Autoritățile locale sar din nou în ajutorul lui Poli Iași. Banii acoperă necesarul pentru perioada 17 iulie - 17 august.

Consiliul Local Iași a aprobat ieri alocarea sumei de 1,8 milioane lei (372.000 de euro) către Politehnica Iași. Banii acoperă necesarul clubului pentru perioada 17 iunie – 17 iulie și mai bine de jumătate din perioada 17 iulie – 17 august. După ce va primi fondurile promise de municipalitate, Poli va rămâne cu datorii de circa 1 milion de euro.

Acestea provin din salarii restante pentru perioada 10 februarie – 23 martie, datorii către bugetul de stat și alte persoane, facturi neachitate. Totodată, exceptând milionul de euro din drepturile TV, pe care îl va încasa în tranșe, Iașiul nu are nicio sumă pe care să se bazeze pentru acoperirea bugetului de 3 milioane de euro pe care l-a prognozat pentru sezonul care începe în această săptămână.

Acontați pe 100 de ani!


Moldovenii au fost ieri în sărbătoare. Antrenorul Daniel Pancu a împlinit 43 de ani, iar team-managerul Marius Onofraș, fostul jucător de la Urziceni și FCSB – 40. Ținând cont de subțirimea lotului moldovenilor, dar și de faptul că Pancu arată execuții de clasă la antrenamente, iar Onofraș s-a numărat printre remarcații campioanei județului Neamț, Bradul Borca, șefii clubului le-au făcut cadou celor doi, în glumă, contracte pe 100 de ani!

Poli Iași - Chindia, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din Liga 1:


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.