Liga 3

CSA Steaua se întărește serios după promovarea în Liga 3! Daniel Oprița confirmă sosirea a trei fotbaliști din Liga 2: „E concurență pe toate posturile”

CSA Steaua va evolua în Liga 3 sezonul viitor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 august 2020

CSA Steaua a efectuat o serie de transferuri importante odată cu promovarea în Liga 3. Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, a comentat mutările.

„Avem un lot bun. Am reușit câteva transferuri, ca să iau în calcul și juniorii cu care am semnat zilele astea. Este vorba de Mușat, un portar născut în 2001 de la Viitorul Constanța, Udeanu, tot junior, fundaș stânga, Nicolae Dragoș, un copil de 2002 care joacă în spatele vârfului și în care am încredere. Călințaru de la Turris Turnu Măgurele, Beța, care a semnat și el. Chipirliu... mai avem nevoie de 2-3 juniori, dar în mare lotul e în regulă”, a spus Oprița pentru Steaua TV.

Cine sunt cei 3 fotbaliști experimentați aduși de Steaua 

  • George Călințaru (31 de ani) este un fundaș stânga care a evoluat la AFC Turris Turnu Măgurele sezonul trecut. În CV mai are echipe importante, precum Viitorul, Farul și FC Voluntari;
  • Dean Beța (29 de ani), fundaș central, ajunge la Steaua după o aventură de un an și jumătate la CS Mioveni, formație de ligă secundă. În cariera sa, a mai trecut pe la CSM Reșița, Sportul Studențesc, Petrolul și Juventus București;
  • Bogdan Chipirliu (28 de ani), atacant, vine după un sezon petrecut la Gloria Buzău. A mai trecut pe la Astra Giurgiu, Oțelul, ACS Poli și Juventus București, printre altele.

425.000 euroeste cota de piață cumulată a celor trei fotbaliști, potrivit Transfermarkt

Sunt jucători valoroși, e concurență pe toate posturile. Nu o să îmi fie nici mie ușor, sunt jucători cu multe meciuri la Liga 2, poate și în Liga 1. Sunt câte 2 pe același post, le-am spus că o să fie greu să prindă și lotul. E concurență, este Steaua, trebuie să avem un lot valoros și numeros 
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Obiectivul clubului este promovarea în Liga 2, iar eu și cu jucătorii avem ca obiectiv să mergem cât mai departe în Cupa României, să întâlnim o echipă de Liga 1. Să avem un parcurs cât mai lung! 
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Citește mai multe știri despre Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.