Stiri extrasport

„Am simțit că mor! Plângeam de rău” » Iubita lui Pițurcă Jr., momente dramatice în vacanță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 august 2020

Cristina Ich, iubita lui Alexandru Pițurcă Jr., a trecut prin clipe neplăcute în vacanță, acolo unde a avut o cădere de calciu serioasă, care a trimis-o la spital. 

  • Cristina Ich a trecut prin 3 perfuzii pe zi și o cură de minerale pentru a se repune pe picioare. E în continuare sub supravegherea medicilor

„Mulțumesc pentru toate mesajele de sănătate. Am crezut că mor. Credeți-mă că pentru prima dată eu am simțit că mor. Mai am două zile de perfuzii, adică pot să merg într-un sfârșit. Din vacanță m-a luat. Încă de când am plecat de acasă, am crezut că e de la oboseală, dar credeți-mă că lipsa de calciu și de fier te termină. Credeți-mă nu mă simt mai bine acuma nici după trei perfuzii pe zi. Și acum simt starea de amorțeală, mai văd puțin negru în fața ochilor, mai ales dacă fac efort. Am frisoane. Oricât de cald ar fi afară mie îmi e frig. Îmi curgeau lacrimile. Mă simțeam atât de rău încât plângeam. Am crezut că m-a luat o depresie, dar era tot de la lipsa de potasiu, magneziu și fier”, a scris Cristina Ich pe InstaStory.

Cristina Ich a ajuns la spital

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.